Food Technology and Biotechnology , Vol. 43 No. 4, 2005.
- Datum izdavanja: 15.12.2005.
- Objavljen na Hrčku: 14.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Alagarsamy Sumantha, Chandran Sandhya, George Szakacs, Carlos R. Soccol, Ashok Pandey
Izvorni znanstveni članak
Vasilis Panagiotis Valdramidis, Kristel Bernaerts, Jan Frans Van Impe, Annemie Helena Geeraerd
Izvorni znanstveni članak
Mustafa Kemal Sezgintürk, Tüge Göktug, Erhan Dinçkaya
Izvorni znanstveni članak
Živile Lukšiene, Dalia Pečiulyte, Sigita Jurkoniene, Romualdas Puras
Izvorni znanstveni članak
Nilay Kandemir, Ahmet Yemeniciogwlu, Çigwdem Mecitogwlu, Zehra Seda Elmaci, Alper Arslanogwlu, Yekta Göksungur, Taner Baysal
Izvorni znanstveni članak
Ioannis G. Roussis, Ioannis Lambropoulos, Kalliopi Soulti
Izvorni znanstveni članak
Xingguo Su, Yueming Jiang, Xuewu Duan, Hai Liu, Yuebiao Li, Wenbin Lin, Yonghua Zheng
Izvorni znanstveni članak
Vele Tešević, Ninoslav Nikićević, Anka Jovanović, Dejan Djoković, Ljubodrag Vujisić, Ivan Vučković, Mirjana Bonić
Izvorni znanstveni članak
Zahra Lamzira, Abdeslam Asehraou, Dulce Brito, Manuella Oliveira, Mohamed Faid, Cidalia Peres
Prethodno priopćenje
Davorka Breljak, Andreja Ambriović-Ristov, Sanja Kapitanović, Tamara Čačev, Jelka Gabrilovac
Prethodno priopćenje
Ioannis G. Roussis, Kalliopi Soulti, Panagiotis Tzimas
Kratko priopćenje
Alison M. Knox, Bennie C. Viljoen, Analie Lourens-Hattingh
Kratko priopćenje
Jarmila Vytrasová, Iveta Zachová, Libor Červenka, Jana Štepánková, Marcela Pejchalová
Kratko priopćenje
Živile Lukšiene
Pregledni rad
Enej Kuščer, Peter Raspor, Hrvoje Petković
Pregledni rad
Posjeta: 38.160 *