Kazalo
SADRŽAJ BROJA
Časopis Meso
; Zadružna Štampa d.d.
Sažetak
Aktualno
Prvi hrvatski proizvod zaštićen u EU – Krčki pršut
Iz HAH-a
Iz HPA
Predstavljeno godišnje izvješće Hrvatske poljoprivredne agencije za 2014. godinu
Certificiranje proizvoda
Certifikacija proizvoda kao jamstvo kvalitete i sigurnosti zaštićenih proizvoda
Dezinsekcija
Kukci-štetnici koji infestiraju meso, sir i kožu
Iz literature i prakse
Mortadela
Prehrambeni aditivi
Kategorizacija aditiva
Riba našeg mora
Ugor
Događanja
ZNANSTVENO-STRUČNI DIO
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Hadelan L., I. Grgić, M. Zrakić, G. Salputra
Financijska i perceptivna ocjena tvrtki iz mesne industrije
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomašević, I.
Učinak pulsirajućeg svjetla velike snage na senzorsku kakvoću plodova mora
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Bradaš, J. Rogošić, T. Jug, I. Vnučec, N. Marušić Radovčić
Isparljivi spojevi arome ličke janjetine
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Operta , S., N. Leko, J. Tahmaz, M. Alkić
Ispitivanje fizikalno-kemijskih i senzornih svojstava „Vlašićke“ kobasice tokom čuvanja
Ključne riječi
Hrčak ID:
141124
URI
Datum izdavanja:
1.5.2015.
Posjeta: 1.201 *