Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj broja

Časopis Meso ; Zadružna štampa d.d.


Puni tekst: hrvatski pdf 508 Kb

str. 187-187

preuzimanja: 192

citiraj


Sažetak

AKTUALNO
Uzgoj Salers goveda u Hrvatskoj
Živjeti zdravo

NUTRICIONIZAM
Mikronutrijenti u mesu

VAŽNO JE ZNATI
Gluten u mesu

CERTIFICIRANJE PROIZVODA
Ekološka poljoprivredna proizvodnja u proizvodnji mesa

IZ HPA
15. izložba rapske ovce
Stručni seminar za uzgajivače mesnih pasmina goveda

PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI
Češnjak

RIBA NAŠEG MORA
Crnelj

DOGAĐANJA
Alimentaria

IFFA
Salamijada

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Konjačić, B. Mioč
Učinak spola, kastracije i različitih tehnoloških postupaka na kemijska svojstva ovčjeg mesa i kaštradine

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomić, M., A. Segarić, L. Kozačinski, B. Njari, J. Pleadin4, Ž. Cvrtila Fleck
Kakvoća pršuta

PREGLEDNI RAD
Tomljanović, M., I. Mijolović
Ekološka proizvodnja ovčjeg mesa u Republici Hrvatskoj

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Grgić I., L. Hadelan, J. Prišenk, M. Zrakić
Stočarstvo Republike Hrvatske: stanje i očekivanja

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Senčić, Đ., D. Samac
Nutritivna vrijednost svinjskog mesa – predrasude i stvarnost

Ključne riječi

Sadržaj broja

Hrčak ID:

162014

URI

https://hrcak.srce.hr/162014

Posjeta: 423 *