Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj broja


Puni tekst: hrvatski pdf 169 Kb

str. 367-367

preuzimanja: 221

citiraj


Sažetak

AKTUALNO Međimursko Meso z tiblice

NUTRICIONIZAM Usporedba ekološki i industrijski uzgojenog mesa

VAŽNO JE ZNATI Toksične tvari u dimljenom mesu

CERTIFICIRANJE PROIZVODA Certificiranje Paške i Ličke janjetine

IZ HPA
Projekt GrassCroatia

Kup mladih uzgajivača

IZ HAH

PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI Majoran (Mažuran)

RIBA NAŠEG MORa Volak

DOGAĐANJA
Ninska šokolijada
Međunarodni sajam pršuta Drnišu
AGRA – Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrane

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ, D. Samac
Konformacija i kompozicija polovica te kvaliteta mesa od crnih slavonskih svinja niže i više razine mesnatosti

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Jelić, A. Velić, M. Lučin, J. Gajdoš Kljusurić
Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pečenice proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Hasnaš, I., L. Kozačinski, B. Njari, J. Pleadin, M. Zadravec, M. Mitak, Ž. Cvrtila
Kvaliteta i održivost kosane masti

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Prišenk, J., I. Grgić, M. Zrakić J. Turk , K. Pažek
Obilježja vrijednosnih lanaca hrane: studija slučaja u Sloveniji

PREGLEDNI RAD
Pleadin J., D. Kovačević Kemijske opasnosti u mesu i mesnim proizvodima u prehrambenom lancu od farme do potrošača

Ključne riječi

Sadržaj broja; Meso broj 4

Hrčak ID:

167859

URI

https://hrcak.srce.hr/167859

Datum izdavanja:

12.10.2016.

Posjeta: 540 *