Kazalo
Sadržaj broja
Sažetak
AKTUALNO Međimursko Meso z tiblice
NUTRICIONIZAM Usporedba ekološki i industrijski uzgojenog mesa
VAŽNO JE ZNATI Toksične tvari u dimljenom mesu
CERTIFICIRANJE PROIZVODA Certificiranje Paške i Ličke janjetine
IZ HPA
Projekt GrassCroatia
Kup mladih uzgajivača
IZ HAH
PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI Majoran (Mažuran)
RIBA NAŠEG MORa Volak
DOGAĐANJA
Ninska šokolijada
Međunarodni sajam pršuta Drnišu
AGRA – Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrane
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ, D. Samac
Konformacija i kompozicija polovica te kvaliteta mesa od crnih slavonskih svinja niže i više razine mesnatosti
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Jelić, A. Velić, M. Lučin, J. Gajdoš Kljusurić
Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pečenice proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Hasnaš, I., L. Kozačinski, B. Njari, J. Pleadin, M. Zadravec, M. Mitak, Ž. Cvrtila
Kvaliteta i održivost kosane masti
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Prišenk, J., I. Grgić, M. Zrakić J. Turk , K. Pažek
Obilježja vrijednosnih lanaca hrane: studija slučaja u Sloveniji
PREGLEDNI RAD
Pleadin J., D. Kovačević Kemijske opasnosti u mesu i mesnim proizvodima u prehrambenom lancu od farme do potrošača
Ključne riječi
Hrčak ID:
167859
URI
Datum izdavanja:
12.10.2016.
Posjeta: 823 *