Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

UTJECAJ NAČINA DORADE SJEMENA I RAZMAKA SJETVE U REDU NA TEHNOLOŠKU KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE

Marcela Andreata Koren ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Zvjezdana Augustinović ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Marijana Ivanek-Martinčić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Tomislava Peremin Volf ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Andrija Špoljar ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 4.543 Kb

str. 57-68

preuzimanja: 244

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

šećerna repa; dorada sjemena; razmak u redu; kvaliteta korijena; sadržaj Na, K i alfa-amino dušika; tehnološki prinos šećera

Hrčak ID:

169127

URI

https://hrcak.srce.hr/169127

Datum izdavanja:

19.3.2001.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 919 *