Sjemenarstvo, Vol. 18 No. 1-2, 2001.
Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ NAČINA DORADE SJEMENA I RAZMAKA SJETVE U REDU NA TEHNOLOŠKU KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE
Marcela Andreata Koren
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Zvjezdana Augustinović
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Marijana Ivanek-Martinčić
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Tomislava Peremin Volf
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Andrija Špoljar
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, Hrvatska
Sažetak
Ključne riječi
šećerna repa; dorada sjemena; razmak u redu; kvaliteta korijena; sadržaj Na, K i alfa-amino dušika; tehnološki prinos šećera
Hrčak ID:
169127
URI
Datum izdavanja:
19.3.2001.
Posjeta: 919 *