Skoči na glavni sadržaj

Kazalo


Puni tekst: hrvatski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 281

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 247

citiraj

Puni tekst: njemački pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 219

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 213

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 312 Kb

str. 299-299

preuzimanja: 229

citiraj


Sažetak

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Mikuš, T., O. Mikuš, Ž. Mesić, L. Kozačinski
Croatian meat consumer attitudes towards animal welfare-friendly products and production ....324
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Pleadin, J., V. Vasilj, T. Lešić, J. Frece, K. Markov, G. Krešić, A. Vulić, T. Bogdanović, M. Zadravec, N. Vahčić
Chemical composition and occurrence of mycotoxins in traditional meat products from the households of Bosnia and Herzegovina .............................................................................................................331
PROFFESSIONAL PAPER
Mikić, Z. , I. Žura Žaja, K. Matković, Ž. Pavičić, S. Žužul, M. Ostović
Sheep and goat housing in organic production .....................................................................................332
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Gradaščević N., M. Smajlović , M. Katica
Transfer of 40K and 137Cs from diet into meat of ruminants: analogy or not? ....................................338
REVIEW
Dobeic M.
Ozone as an alternative disinfectant in the food industry ....................................................................346

Ključne riječi

Hrčak ID:

185167

URI

https://hrcak.srce.hr/185167

Datum izdavanja:

18.7.2017.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 2.570 *