Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 281
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 24.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 247
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 24.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 24.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 213
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 24.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 24.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 229
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 24.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Mikuš, T., O. Mikuš, Ž. Mesić, L. Kozačinski
Croatian meat consumer attitudes towards animal welfare-friendly products and production ....324
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Pleadin, J., V. Vasilj, T. Lešić, J. Frece, K. Markov, G. Krešić, A. Vulić, T. Bogdanović, M. Zadravec, N. Vahčić
Chemical composition and occurrence of mycotoxins in traditional meat products from the households of Bosnia and Herzegovina .............................................................................................................331
PROFFESSIONAL PAPER
Mikić, Z. , I. Žura Žaja, K. Matković, Ž. Pavičić, S. Žužul, M. Ostović
Sheep and goat housing in organic production .....................................................................................332
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Gradaščević N., M. Smajlović , M. Katica
Transfer of 40K and 137Cs from diet into meat of ruminants: analogy or not? ....................................338
REVIEW
Dobeic M.
Ozone as an alternative disinfectant in the food industry ....................................................................346
Ključne riječi
Hrčak ID:
185167
URI
https://hrcak.srce.hr/185167
Datum izdavanja:
18.7.2017.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
talijanski
španjolski
Posjeta: 2.570
*