Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 281
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 247
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 213
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 229
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Mikuš , T., O. Mikuš, Ž. Mesić, L. Kozačinski
Stavovi hrvatskih potrošača mesa prema proizvodima i proizvodnji u skladu sa zahtjevima za dobrobit životinja ......................................................................................................................................300
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Pleadin, J., V. Vasilj, T. Lešić, J. Frece, K. Markov, G. Krešić, A. Vulić, T. Bogdanović, M. Zadravec, N. Vahčić
Kemijski sastav i pojavnost mikotoksina u tradicionalnim mesnim proizvodima podrijetlom s domaćinstava Bosne i Hercegovine .........................................................................................................309
STRUČNI RAD
Mikić, Z. , I. Žura Žaja, K. Matković, Ž. Pavičić, S. Žužul, M. Ostović
Držanje ovaca i koza u ekološkoj proizvodnji ..........................................................................................317
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Gradaščević N., M. Smajlović , M. Katica
Analogija u prijenosu 40K i 137Cs iz hrane u meso preživača .................................................................344
PREGLEDNI RAD
Dobeic, M.
Ozon kao alternativni dezinficijens u prehrambenoj industriji ............................................................352
Ključne riječi
Hrčak ID:
185167
URI
https://hrcak.srce.hr/185167
Datum izdavanja:
18.7.2017.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
talijanski
španjolski
Posjeta: 2.570
*