Kazalo
Sadržaj
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Kaić Ana, S. Žgur, K. Potočnik
Utjecaj anatomske pozicije na sposobnost zadržavanja vode i mekoću konjskog mesa ................... 38
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac, J. Novoselec
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca
između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka .......................................................................... 45
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ganić, A., A. Zorlak, M. Begić
Utjecaj različitih količina dodane kuhinjske soli na senzorna svojstva “Visočke pečenice” ................. 50
PREGLEDNI RAD
Kralik Zlata, M. Lovreković
Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima ........................................ 58
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Tkalec Kristina, L. Kozačinski , Ž. Cvrtila
Ambalaža za pakiranje hrane životinjskog podrijetla ........................................................................... 66
Ključne riječi
Hrčak ID:
194182
URI
Datum izdavanja:
19.2.2018.
engleski njemački talijanski španjolski
Posjeta: 1.819 *