Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski jpg 1.997 Kb

str. 37-37

preuzimanja: 260

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Kaić Ana, S. Žgur, K. Potočnik
Utjecaj anatomske pozicije na sposobnost zadržavanja vode i mekoću konjskog mesa ................... 38

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac, J. Novoselec
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca
između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka .......................................................................... 45

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ganić, A., A. Zorlak, M. Begić
Utjecaj različitih količina dodane kuhinjske soli na senzorna svojstva “Visočke pečenice” ................. 50

PREGLEDNI RAD
Kralik Zlata, M. Lovreković
Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima ........................................ 58

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Tkalec Kristina, L. Kozačinski , Ž. Cvrtila
Ambalaža za pakiranje hrane životinjskog podrijetla ........................................................................... 66

Ključne riječi

Hrčak ID:

194182

URI

https://hrcak.srce.hr/194182

Datum izdavanja:

19.2.2018.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 1.130 *