Kazalo
Sadržaj
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Gregor Sok, Lea Demšar
Utjecaj tehnološkog postupka izrade hamburgera na njihova
fizikalno-kemijska i senzorska svojstva .............................................................................................. 122
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Ante Pazman, Mario Jakobović, Tajana Vukina
Reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe kivija ........................................................... 131
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Đuro Senčić , Danijela Samac
Nutritivna vrijednost šunki i pršuta ...................................................................................................... 138
STRUČNI RAD
Darja Katulić, Mladenka Malenica Staver, Jadranka Frece, Ksenija Markov, Lidija Kozačinski,
Željka Cvrtila, Greta Krešić, Lidija Dergestin Bačun, Tina Lešić, Jelka Pleadin
Količina šećera u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta ................................................................. 145
STRUČNI RAD
Nina Kudumija, Dražen Cerjanec, Lidija Mandić Graonić, Helga Medić, Lidija Dergestin Bačun,
Tina Lešić, Jelka Pleadin
Količina dodane vode u mesu peradi s hrvatskog tržišta ..................................................................... 152
Ključne riječi
Hrčak ID:
196113
URI
Datum izdavanja:
20.3.2018.
engleski njemački talijanski španjolski
Posjeta: 1.882 *