Pregledni rad
THE APPLICATION OF SOME FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS IN THE PRODUCTION OF EXTRUDED PRODUCTS
Antun Jozinović
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Đurđica Ačkar
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Jurislav Babić
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Borislav Miličević
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Stela Jokić
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Drago Šubarić
orcid.org/0000-0002-6956-5814
; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
218078
URI
Datum izdavanja:
10.10.2017.
Posjeta: 1.159 *