Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Inhalt


Puni tekst: hrvatski jpg 498 Kb

str. 169-169

preuzimanja: 289

citiraj


Sažetak

ORIGINAL VORBERICHT
Tihomir Moslavac, Jurislav Babić, Tanja Marković, Ana
Mrgan, Anastazija Konjarević
Auswirkung der Zusammensetzung und Homogenisierung
auf die rheologischen Eigenschaften von Salatmayonnaise
mit Bananenbrei

ORIGINAL VORBERICHT
Tomislav Mikuš, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Luka
Pajurin, Dina Jelenčić, Mario Živković, Silvio Vince, Ana
Shek Vugrovečki, Ivona Žura Žaja, Daniel Špoljarić,
Gordan Mršić, Maja Popović, Branimira Špoljarić
Beurteilung des Wohlbefindens der Schafsrasse
Lička pramenka im landwirtschaftlichen Betrieb
GEA-COM d.o.o.

ÜBERSICHTARBEIT
Jelka Pleadin, Ana Vulić, Irena Perković, Nina Kudumija,
Tina Lešić, Maja Kiš, Manuela Zadravec, Mario Mitak
Mykotoxine Aflatoxine und Ochratoxine - eine Ge
fahr für die Sicherheit traditioneller Fleischprodukte

ÜBERSICHTLICHE FACHARBEIT
Liza Curman, Vesna Dobranić, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
Bedeutung der Verwendung von Speisesalz

Direktorica, glavna i odgovorna urednica/Director - Editor-in-chief:
Katarina Lučić, mag. ekonomije

Stručna urednica / professional editor:
Prof.dr.sc. Lidija Kozačinski, Zavod za higijenu,
tehnologiju i sigurnost hrane Veterinarskog
fakulteta Sveučilišta u Zagrebu/ Dept. of Hygiene,
Technology and Food Safety Faculty of Veterinary
Medicine, University of Zagreb

Urednički kolegij / Editorial staff:
prof. dr. sc. Davor Alagić (BiH),
doc.dr.sc. Pavel Bystrický (Slovačka),
prof.dr.sc. Beniamino Cenci Goga (Italija),
prof.dr.sc. Željka Cvrtila (Hrvatska),
prof.dr.sc. Faruk Čaklovica (BiH),
prof.dr. Lea Demšar (Slovenija),
prof.dr.sc. Martin Dobeic (Slovenija),
prof.dr.sc. Kata Galić (Hrvatska),
prof.dr. Amir Ganić (BIH),
prof.dr.sc. Ivo Grgić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Mirza Hadžiosmanović (Hrvatska),
doc.dr.sc. Vlasta Herak Perković (Hrvatska),
prof.dr.sc. Kurt Houf (Belgija),
prof.dr.sc. Zlatko Janječić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Danijel Karolyi (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Goran Kiš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Dragan Kovačević (Hrvatska),
dr.sc. Marina Krvavica, prof. v.š (Hrvatska).
doc. dr.sc. Nives Marušić Radovčić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Krešimir Mastanjević (Hrvatska),
prof.dr.sc. Helga Medić (Hrvatska),
doc. dr. sc. Ornella Mikuš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Tihomir Moslavac (Hrvatska),
izv. prof. dr. sc. Gordan Mršić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Bela Njari (Hrvatska),
prof.dr.sc. Željko Pavičić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Jelka Pleadin (Hrvatska),
prof.dr.sc. Maja Popović (Hrvatska),
prof.dr.sc. Jernej Prišenk (Slovenija),
prof.dr.sc. Đuro Senčić (Hrvatska),
Gordan Šubara dr. med. vet. (Hrvatska),
prof.dr.sc. Marija Vučemilo (Hrvatska),
prof.dr.sc. Almedina Zuko (BiH),
prof.dr.sc. Božidar Žlender (Slovenija)

Izvršna urednica / Executive editor:
Ana-Katarina Lučić, univ. bacc. nov.

Lektori / Language editors:
Zrinka Sabadoš, prof. - hrvatski jezik
Srđan Bohucki, prof. - engleski jezik
Jasna Hižar Škrlec (SPES d.o.o.) - njemački jezik
Giuseppe Cherchi (SPES d.o.o.) - talijanski jezik
Marija Ercegovac, prof. - španjolski jezik

Izdavač / Publisher:
“Zadružna štampa” d.d.
Maksimirska cesta 132, Zagreb • P.P. 910
Tel./Fax: ++385 (0)1 231 60 60
++385 (0)991 791 9698 | ++385 (0)1 231 60 50
e-mail: meso@meso.hr
web: www.meso.hr

Grafičko oblikovanje / Layout and design:
Scapen Design

Tisak / Print: TISKARA ZELINA d.d.
K. Krizmanić 1, 10380 Sv. I. Zelina
ISSN 1848-8323 (Online) | ISSN 1332-0025 (Tisak)

Ključne riječi

Hrčak ID:

219718

URI

https://hrcak.srce.hr/219718

Datum izdavanja:

29.4.2019.

Podaci na drugim jezicima: engleski talijanski španjolski hrvatski

Posjeta: 1.939 *