Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 141
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 105
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 99
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 110
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 115
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Majid Belali , Alireza Seidavi, Mehrdad Bouyeh
Effects of thyme powder and aqueous extract on fatty acid profile of breast meat in broiler chicks
REVIEW
The importance of livestock in the agricultural gross-added value
REVIEW
Meat industry wastewater treatment methods
REVIEW
Biostimulating effect of phytobiotics on chicken meat production
Ključne riječi
Contents
Hrčak ID:
253496
URI
https://hrcak.srce.hr/253496
Datum izdavanja:
14.2.2021.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
španjolski
njemački
talijanski
Posjeta: 1.997
*