Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Contents


Puni tekst: hrvatski pdf 293 Kb

str. 37-37

preuzimanja: 141

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 293 Kb

str. 37-37

preuzimanja: 105

citiraj

Puni tekst: njemački pdf 293 Kb

str. 37-37

preuzimanja: 99

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 293 Kb

str. 37-37

preuzimanja: 110

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 293 Kb

str. 37-37

preuzimanja: 115

citiraj


Sažetak

ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Majid Belali , Alireza Seidavi, Mehrdad Bouyeh
Effects of thyme powder and aqueous extract on fatty acid profile of breast meat in broiler chicks

REVIEW
The importance of livestock in the agricultural gross-added value

REVIEW
Meat industry wastewater treatment methods

REVIEW
Biostimulating effect of phytobiotics on chicken meat production

Ključne riječi

Contents

Hrčak ID:

253496

URI

https://hrcak.srce.hr/253496

Datum izdavanja:

14.2.2021.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski španjolski njemački talijanski

Posjeta: 1.997 *