Kazalo
Contenuto
Puni tekst: hrvatski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 141
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 105
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 99
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 110
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 293 Kb
str. 37-37
preuzimanja: 115
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (1.), 37-37. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253496
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 1., 2021, str. 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496. Citirano 22.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 1. (2021): 37-37. https://hrcak.srce.hr/253496
Harvard
(2021). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(1.), str. 37-37. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253496 (Datum pristupa: 22.11.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.11.2024.];23.(1.):37-37. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 1., str. 37-37, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253496. [Citirano: 22.11.2024.]
Sažetak
LAVORO SCIENTIFICO ORIGINALE
Effetti del timo in polvere e dell’estratto acquoso del timo sul profilo degli acidi grassi nella carne del petto di pollo
ARTICOLO DI RASSEGNA
L’importanza dell’allevamento del bestiame nel valore aggiunto lordo (VAL) dell’agricoltura
ARTICOLO DI RASSEGNA
Metodi di trattamento delle acque reflue dell’industria della carne
ARTICOLO DI RASSEGNA
Effetto biostimolante dei fitogeni (fitobiotici) nella produzione della carne di pollo
Ključne riječi
Contenuto
Hrčak ID:
253496
URI
https://hrcak.srce.hr/253496
Datum izdavanja:
14.2.2021.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
španjolski
njemački
engleski
Posjeta: 1.997
*