Kazalo
Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo
Puni tekst: engleski pdf 137 Kb
str. 473-488
preuzimanja: 1.672
citiraj
APA 6th Edition
(2009). Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology, 47 (4), 473-488. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/43909
MLA 8th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology, vol. 47, br. 4, 2009, str. 473-488. https://hrcak.srce.hr/43909. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo." Food Technology and Biotechnology 47, br. 4 (2009): 473-488. https://hrcak.srce.hr/43909
Harvard
(2009). 'Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo', Food Technology and Biotechnology, 47(4), str. 473-488. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/43909 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo. Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2009 [pristupljeno 24.12.2024.];47(4):473-488. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/43909
IEEE
"Sadržaj, autorsko i predmetno kazalo", Food Technology and Biotechnology, vol.47, br. 4, str. 473-488, 2009. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/43909. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
43909
URI
https://hrcak.srce.hr/43909
Datum izdavanja:
27.11.2009.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
Posjeta: 2.452
*