Skip to the main content

Index

Sadržaj


Full text: croatian jpg 1.997 Kb

page 37-37

downloads: 266

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Kaić Ana, S. Žgur, K. Potočnik
Utjecaj anatomske pozicije na sposobnost zadržavanja vode i mekoću konjskog mesa ................... 38

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac, J. Novoselec
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca
između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka .......................................................................... 45

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ganić, A., A. Zorlak, M. Begić
Utjecaj različitih količina dodane kuhinjske soli na senzorna svojstva “Visočke pečenice” ................. 50

PREGLEDNI RAD
Kralik Zlata, M. Lovreković
Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima ........................................ 58

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Tkalec Kristina, L. Kozačinski , Ž. Cvrtila
Ambalaža za pakiranje hrane životinjskog podrijetla ........................................................................... 66

Keywords

Hrčak ID:

194182

URI

https://hrcak.srce.hr/194182

Publication date:

19.2.2018.

Article data in other languages: english german italian spanish

Visits: 1.164 *