Other
Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama
Željko Ričko
Full text: croatian pdf 316 Kb
page 130-133
downloads: 1.389
cite
APA 6th Edition
Ričko, Ž. (2007). Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX (3), 130-133. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/21305
MLA 8th Edition
Ričko, Željko. "Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. IX, no. 3, 2007, pp. 130-133. https://hrcak.srce.hr/21305. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
Ričko, Željko. "Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu IX, no. 3 (2007): 130-133. https://hrcak.srce.hr/21305
Harvard
Ričko, Ž. (2007). 'Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX(3), pp. 130-133. Available at: https://hrcak.srce.hr/21305 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Ričko Ž. Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2007 [cited 2024 December 22];IX(3):130-133. Available from: https://hrcak.srce.hr/21305
IEEE
Ž. Ričko, "Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.IX, no. 3, pp. 130-133, 2007. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/21305. [Accessed: 22 December 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
21305
URI
https://hrcak.srce.hr/21305
Publication date:
15.6.2007.
Visits: 1.980
*