Ostalo
Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama
Željko Ričko
Puni tekst: hrvatski pdf 316 Kb
str. 130-133
preuzimanja: 1.389
citiraj
APA 6th Edition
Ričko, Ž. (2007). Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX (3), 130-133. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/21305
MLA 8th Edition
Ričko, Željko. "Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. IX, br. 3, 2007, str. 130-133. https://hrcak.srce.hr/21305. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Ričko, Željko. "Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu IX, br. 3 (2007): 130-133. https://hrcak.srce.hr/21305
Harvard
Ričko, Ž. (2007). 'Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, IX(3), str. 130-133. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/21305 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Ričko Ž. Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2007 [pristupljeno 22.12.2024.];IX(3):130-133. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21305
IEEE
Ž. Ričko, "Iz literature i prakse: Kakvoća i mikrobiološka ispravnost gotovih obroka u restauracijama", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.IX, br. 3, str. 130-133, 2007. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21305. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
21305
URI
https://hrcak.srce.hr/21305
Datum izdavanja:
15.6.2007.
Posjeta: 1.980
*