Skip to the main content
  • Publication date: 14.09.2020.
  • Published on HRČAK: 11.09.2020.

Table of contents

Full text

Biokemijske promjene tijekom zrenja sireva u životinjskoj koži (page 225-241)

Milna Tudor Kalit, Tihana Lojbl, Ante Rako, Ilhan Gün, Samir Kalit
Review article


Consumers’ attitudes towards functional dairy market in Croatia - a cross-sectional study (page 242-252)

Ines Banjari, Maja Domiter, Tihana Ostrognjaj, Ivana Petrović Vidić
Original scientific paper


Utjecaj in vitro digestije na antioksidativna svojstva u vodi topljivih i netopljivih proteinskih frakcija tradicionalnih srpskih bijelih sireva u salamuri (page 253-265)

Tanja Vučić, Danijel Milinčić, Slađana Žilić, Ivana Ignjatović-Sredović, Zlatan Sarić, Olivera Ećim-Đurić, Aleksandar Kostić, Miroljub Barać
Original scientific paper


Koncentracija retinola i karotenoida u mlijeku krava Jersey pasmine tijekom različitih sezona te mogućnost primjene parametra boje kao pokazatelja sadržaja karotenoida u mlijeku (page 266-274)

Nikolina Kelava Ugarković, Tomislav Rusan, Ivan Vnučec, Miljenko Konjačić, Zvonimir Prpić
Original scientific paper


Evaluation of lactation models in pasture-based dairy ewes in Bosnia and Herzegovina (page 275-283)

Dragica Šalamon, Vinko Batinić, Stanko Ivanković, Neven Antunac, Alen Džidić
Original scientific paper


The differences in production of Holstein Friesian and Holstein Friesian x Norwegian Red F1 crossbreeds (page 284-291)

Stipo Benak, Tina Bobić, Katarina Bilandžija, Zvonimir Steiner, Ana Aračić, Maja Gregić, Domagoj Eman, Vesna Gantner
Original scientific paper


Relationship of milking traits and somatic cell count with electrical conductivity of goat milk during different milking phases (page 292-299)

Birutė Šlyžienė, Lina Anskienė, Evaldas Šlyžius, Vida Juozaitienė
Original scientific paper


Utjecaj dodatka začinskog bilja na odabrana fizikalno-kemijska, teksturalna, mikrostrukturna i senzorska svojstva te na sposobnost topljenja sira tipa Mozzarella (page 300-312)

Oktay Yerlikaya, Ecem Akan, Ozge Yildiz Bayram, Ayse Demet Karaman, Ozer Kinik
Original scientific paper


Tekstura, boja i senzorska svojstva nemasnog jogurta s dodatkom tara gume ili kombinacije tara gume i mlaćenice u prahu (page 313-324)

Dilek Say, Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
Original scientific paper


Visits: 26.562 *