Skip to the main content
  • Publication date: 19.03.2021.
  • Published on HRČAK: 19.03.2021.

Table of contents

Full text

Kemometrijski pristup karakterizaciji kvalitete mliječnih kombuča napitaka (page 83-94)

Jasmina Vitas, Milica Karadžić Banjac, Strahinja Kovačević, Stefan Vukmanović, Lidija Jevrić, Radomir Malbaša, Sanja Podunavac-Kuzmanović
Original scientific paper


Utjecaj pH vrijednosti i udjela suhe tvari na toplinom inducirane promjene strukture proteina u mlijeku (page 95-105)

Tatijana Markoska, Thom Huppertz, Todor Vasiljevic
Original scientific paper


Učinak različitih metoda standardizacije suhe tvari na mineralni sastav jogurta (page 103-111)

Firuze Ergin, Murat Kılıç, Serpil Kılıç, Ahmet Küçükçetin
Original scientific paper


Stabilnost i sastav masnih kiselina Sanliurfa maslaca (page 124-131)

Naciye Ünver, Şerafettin Çelik, Yasin Yakar
Original scientific paper


Utjecaj četki za stimulaciju buraga na proizvodna svojstva mliječnih holstein krava u laktaciji (page 132-140)

Radko Loucka, Filip Jancik, Junichi Takahashi, Vaclav Jambor, Ludek Barton, Petr Homolka, Ivana Knizkova, Veronika Koukolova, Petra Kubelkova, Petr Kunc, Yvona Tyrolova, Alena Vyborna
Original scientific paper


Usporedba proizvodnih osobina poljskih holstein-friesian krava s F1 križankama poljskog holstein-friesian × švedskog crvenog goveda (page 141-150)

Paweł Solarczyk, Jan Slósarz, Marcin Gołębiewski, Kamila Puppel
Original scientific paper


Visits: 8.288 *