Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 19.03.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 19.03.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Kemometrijski pristup karakterizaciji kvalitete mliječnih kombuča napitaka (str. 83-94)

Jasmina Vitas, Milica Karadžić Banjac, Strahinja Kovačević, Stefan Vukmanović, Lidija Jevrić, Radomir Malbaša, Sanja Podunavac-Kuzmanović
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj pH vrijednosti i udjela suhe tvari na toplinom inducirane promjene strukture proteina u mlijeku (str. 95-105)

Tatijana Markoska, Thom Huppertz, Todor Vasiljevic
Izvorni znanstveni članak


Učinak različitih metoda standardizacije suhe tvari na mineralni sastav jogurta (str. 103-111)

Firuze Ergin, Murat Kılıç, Serpil Kılıç, Ahmet Küçükçetin
Izvorni znanstveni članak


Stabilnost i sastav masnih kiselina Sanliurfa maslaca (str. 124-131)

Naciye Ünver, Şerafettin Çelik, Yasin Yakar
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj četki za stimulaciju buraga na proizvodna svojstva mliječnih holstein krava u laktaciji (str. 132-140)

Radko Loucka, Filip Jancik, Junichi Takahashi, Vaclav Jambor, Ludek Barton, Petr Homolka, Ivana Knizkova, Veronika Koukolova, Petra Kubelkova, Petr Kunc, Yvona Tyrolova, Alena Vyborna
Izvorni znanstveni članak


Usporedba proizvodnih osobina poljskih holstein-friesian krava s F1 križankama poljskog holstein-friesian × švedskog crvenog goveda (str. 141-150)

Paweł Solarczyk, Jan Slósarz, Marcin Gołębiewski, Kamila Puppel
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 13.425 *