Skip to the main content
  • Publication date: 06.10.2022.
  • Published on HRČAK: 06.10.2022.

Table of contents

Full text

Proteinski, masno-kiselinski i mineralni profili te antioksidacijski kapacitet Kupreškog sira u različitim fazama zrenja (page 189-200)

Zlatan Sarić, Lejla Hozić, Smail Žilić, Tarik Dizdarević, Ivana Sredović-Ignjatović, Bojana Špirović, Mirjana Kresović, Danijel Milinčić, Miroljub Barać
Original scientific paper


Probiotički jogurt od devinog mlijeka s dodatkom inulina: antibakterijsko, antioksidacijsko i antidijabetičko djelovanje (page 201-212)

Imen Mahmoudi, Olfa Ben Moussa, Mouna Boulares, Moncef Chouaibi, Mnasser Hassouna
Original scientific paper


Sastav masnih kiselina i slobodnih aminokiselina sinbiotičkog kozjeg sira sa slobodnim i inkapsuliranim probioticima (page 226-236)

Nazan Kavas, Gökhan Kavas, Özer Kınık, Mustafa Ateş, Gülçin Şatır, Muammer Kaplan
Original scientific paper


Učinak utjecaja vezanih uz pojedinu životinju i nekih okolišnih utjecaja na dnevnu proizvodnju mlijeka mliječnih krava u uvjetima toplinskog stresa (page 250-260)

Nenad Mićić, Dragan Stanojević, Ljiljana Samolovac, Veselin Petričević, Nenad Stojiljković, Vesna Gantner, Vladan Bogdanović
Original scientific paper


Utjecaj stadija laktacije na hematološke i biokemijske pokazatelje u krvi lakon ovce (page 261-269)

Zvonko Antunović, Boro Mioč, Željka Klir Šalavardić, Ivan Širić, Valentino Držaić, Mislav Đidara, Ana Džaja, Josip Novoselec
Original scientific paper


Visits: 7.229 *