Skip to the main content
  • Publication date: 28.09.2023.
  • Published on HRČAK: 29.09.2023.

Table of contents

Full text

Formiranje aromatskih spojeva u siru (page 211-224)

Luna Maslov Bandić, Fabijan Oštarić, Marko Vinceković, Nataša Mikulec
Review article


Istraživanje nekih probiotičkih svojstava sojeva Lactobacillaceae izoliranih iz tradicionalnog Tulum sira u Turskoj (page 238-249)

Eda Kiliç Kanak, Suzan Öztürk Yilmaz
Original scientific paper


Hlapljivi spojevi, antioksidacijska aktivnost, ACE inhibitorna aktivnost, udio HMF i mikrostruktura voćnih jogurta (page 250-262)

İhsan Bakirci, Murat Emre Terzioğlu, İbrahim Akkaya
Original scientific paper


Utjecaj pariteta na profil masnih kiselina devinog mlijeka (Camelus dromedarius) u pogledu potencijalne važnosti za ljudsko zdravlje (page 263-270)

Latifa Chamekh, Maria Calvo, Touhami Khorchani, Mohamed Hammadi, Javier Fontecha, Mohamed Habib Yahyaoui
Original scientific paper


Prevalencija mastitisa u alžirskih jednogrbih deva i antimikrobna rezistencija stafilokoka uzročnika mastitisa (page 271-280)

Imane Barka, Madjid Akkou, Djamel Khelef, Lamia Bentayeb, Amina Bouchami, Abdelkarim Boudrissa, Bernard Faye, Khatima Ait-Oudhia
Original scientific paper


Visits: 8.334 *