Skip to the main content

Other

l’in*uenza degli aggiunti di selenio negli alimenti e la surgelazione sulle caratteristiche tecnologiche della carne dei broiler

Dejan Marenčić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Milislava Demerca 1, 48260 Križevci, Hrvatska
Ivan Pušić ; Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb
Lidija Kozačinski ; Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska
Bela Njarr ; Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska
Željka Cvrtila Fleck ; Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska
Suzana Milinković Tur ; Zavod za *ziologiju i radiobiologiju, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska


Full text: english pdf 139 Kb

page 176-180

downloads: 395

cite

Full text: croatian pdf 135 Kb

page 151-155

downloads: 366

cite


Abstract

Keywords

selenio; caratteristiche tecnologiche; broiler

Hrčak ID:

124134

URI

https://hrcak.srce.hr/124134

Publication date:

1.5.2014.

Article data in other languages: english croatian spanish german

Visits: 2.022 *