Skip to the main content

Index

Sadržaj broja

Časopis Meso ; Zadružna štampa d.d.


Full text: croatian pdf 508 Kb

page 187-187

downloads: 323

cite


Abstract

AKTUALNO
Uzgoj Salers goveda u Hrvatskoj
Živjeti zdravo

NUTRICIONIZAM
Mikronutrijenti u mesu

VAŽNO JE ZNATI
Gluten u mesu

CERTIFICIRANJE PROIZVODA
Ekološka poljoprivredna proizvodnja u proizvodnji mesa

IZ HPA
15. izložba rapske ovce
Stručni seminar za uzgajivače mesnih pasmina goveda

PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI
Češnjak

RIBA NAŠEG MORA
Crnelj

DOGAĐANJA
Alimentaria

IFFA
Salamijada

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Konjačić, B. Mioč
Učinak spola, kastracije i različitih tehnoloških postupaka na kemijska svojstva ovčjeg mesa i kaštradine

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomić, M., A. Segarić, L. Kozačinski, B. Njari, J. Pleadin4, Ž. Cvrtila Fleck
Kakvoća pršuta

PREGLEDNI RAD
Tomljanović, M., I. Mijolović
Ekološka proizvodnja ovčjeg mesa u Republici Hrvatskoj

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Grgić I., L. Hadelan, J. Prišenk, M. Zrakić
Stočarstvo Republike Hrvatske: stanje i očekivanja

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Senčić, Đ., D. Samac
Nutritivna vrijednost svinjskog mesa – predrasude i stvarnost

Keywords

Sadržaj broja

Hrčak ID:

162014

URI

https://hrcak.srce.hr/162014

Publication date:

30.6.2016.

Visits: 957 *