Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski jpg 317 Kb

str. 121-121

preuzimanja: 354

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Gregor Sok, Lea Demšar
Utjecaj tehnološkog postupka izrade hamburgera na njihova
fizikalno-kemijska i senzorska svojstva .............................................................................................. 122

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Ante Pazman, Mario Jakobović, Tajana Vukina
Reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe kivija ........................................................... 131

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Đuro Senčić , Danijela Samac
Nutritivna vrijednost šunki i pršuta ...................................................................................................... 138

STRUČNI RAD
Darja Katulić, Mladenka Malenica Staver, Jadranka Frece, Ksenija Markov, Lidija Kozačinski,
Željka Cvrtila, Greta Krešić, Lidija Dergestin Bačun, Tina Lešić, Jelka Pleadin
Količina šećera u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta ................................................................. 145

STRUČNI RAD
Nina Kudumija, Dražen Cerjanec, Lidija Mandić Graonić, Helga Medić, Lidija Dergestin Bačun,
Tina Lešić, Jelka Pleadin
Količina dodane vode u mesu peradi s hrvatskog tržišta ..................................................................... 152

Ključne riječi

Hrčak ID:

196113

URI

https://hrcak.srce.hr/196113

Datum izdavanja:

20.3.2018.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 1.882 *