Skoči na glavni sadržaj

Stručni rad

Prosuđivanje mesa zahvaćenog krvarenjem

Marko Krznarić ; Hrvatski veterinarski institut, Veterinarski zavod Vinkovci
Mirza Hadžiosmanović ; Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, Zagreb
Lidija Kozačinski ; Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, Zagreb


Puni tekst: hrvatski pdf 258 Kb

str. 89-92

preuzimanja: 9.245

citiraj


Sažetak

U radu su opisane promjene mesa u smislu kvarenja koje utječu na konačnu odluku veterinarskih stručnjaka, tehnologa i stručnjaka u preradi mesa o njegovoj upotrebljivosti.

Ključne riječi

meso; kvarenje

Hrčak ID:

22161

URI

https://hrcak.srce.hr/22161

Datum izdavanja:

15.3.2006.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 10.185 *