Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. VIII No. 2, 2006.

  • Datum izdavanja: 15.03.2006.
  • Objavljen na Hrčku: 23.04.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 53-53)


Kazalo


"Crvene mahune" paprika & chilli (str. 55-58)

Miroslav Kolovrat
Ostalo


Prijevoz mesa i mesnih proizvoda (str. 59-60)

Nevijo Zdolec
Kratko priopćenje


Promjene u hranidbi i držanju purana u 21. stoljeću (str. 60-63)

Zlatko Janječić
Kratko priopćenje


Iz hrvatske agencije za hranu (str. 66-67)

Danijela Petrović, Andrea Gross-Bošković, Hrvoje Knjaz
Ostalo


Odabrane stranice: Kontaminacija hrane - još uvijek problem u EU (str. 71-72)

Ivana Filipović
Recenzija, Prikaz slučaja


Znanstveno-stručni prilozi (str. 77-77)


Kazalo


Optimum quantity of aditives in meat products (str. 78-85)

Maja Serdar, Marijan Katalenić
Prethodno priopćenje


Krvavice (str. 86-89)

Blood sausages (str. 86-89)

Tomislav Majić, Mario Škrivanko, Mirza Hadžiosmanović
Stručni rad


Evaluation of deteriorated meat (str. 89-92)

Marko Krznarić, Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski
Stručni rad


ELISA method in food analysis (str. 89-95)

Mislav Runje, Željka Cvrtila
Stručni rad


Importance of cleaning and disinfection in poultry farming (str. 95-99)

Kristina Matković, Srećko Matković
Stručni rad


Prikaz iz literature (str. 100-101)

Marin Torti
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 45.831 *