Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.01.1971.
  • Objavljen na Hrčku: 05.01.2017.

Sadržaj

Puni tekst

UTJECAJ KARBAMIDA NA STANJE AKTIVNOG DUŠIKA I NA REAKCIJU NEKIH TALA HRVATSKE POSAVINE (str. 607-618)

M. Gračanin, V. Primorac, M. Kadić
Izvorni znanstveni članak


QUANTITATIVE AND QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF SOME VARIETIES OF SPRING BREWING - BARLEY (str. 619-630)

Mato Valenčić, Julije Martinčić
Izvorni znanstveni članak


CORN GLUTEN MEAL AND DEHYDRATED ALFALFA MEAL AS A SOURCES OF XANTHOPHYLLS AND BETA CAROTENE IN THE NUTRITION BROILER CHICKEN (str. 647-657)

Miron Lazor, Nada Vučurević, Dušanka Nikolić, Dejan Delibašić
Izvorni znanstveni članak


PRILOG POZNAVANJU KORELACIONIH ODNOSA IZMEĐU MLEČNOSTI I NEKIH PROIZVODNIH OSOBINA OVACA (str. 659-664)

Vukosava Ćeranić
Izvorni znanstveni članak


ROOT SYSTEM DISTRIBUTION OF YOUNG PALMETTES OF GOLDEN DELICIOUS ON THE ROOSTOCK M I (str. 665-674)

Ivo Miljković
Izvorni znanstveni članak


VISOKOŠKOLSKI I NAUČNI KADROVI U POLJOPRIVREDI (str. 685-694)

Branko Štancl, Eugen Topolnik, Božo Sabljić
Stručni rad


Posjeta: 11.379 *