Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 20.12.2018.
  • Objavljen na Hrčku: 19.12.2018.

Sadržaj

Puni tekst

Packaging perspective of milk and dairy products (str. 3-20)

Mario Ščetar, Irena Barukčić, Mia Kurek, Katarina Lisak Jakopović, Rajka Božanić, Kata Galić
Pregledni rad


Effect of composition and proteolysis on textural characteristics of Croatian cheese ripen in a lamb skin sack (Sir iz mišine) (str. 21-29)

Ante Rako, Milna Tudor Kalit, Zorica Rako, Denis Petrović, Samir Kalit
Izvorni znanstveni članak


Persistence of heat stress effect in dairy cows (str. 30-41)

Vesna Gantner, Tina Bobić, Klemen Potočnik, Maja Gregić, Denis Kučević
Izvorni znanstveni članak


Influence of purple basil extract (Ocimum basilicum L.) on chemical composition, rheology and antioxidant activity of set-type yoghurt (str. 42-52)

Hacer Gurkan, Osman Seracettin Boran, Ali Adnan Hayaloglu
Izvorni znanstveni članak


Potencijal kravljeg kapa-kazeina kao biomarkera za utvrđivanje patvorenja kozjega mlijeka kravljim (str. 78-84)

Polona Jamnik, Helena Volk, Nives Ogrinc, Barbara Jeršek
Prethodno priopćenje


Posjeta: 26.066 *