Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.01.2010.
  • Objavljen na Hrčku: 06.12.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of crude pretein level in forage mixtures on pig meat and cascass quality of black slavonian pigs (str. 49-52)

Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović, Josip Novoselec, Ivana Klarić
Stručni rad


Variations in cascass meat quality traits of heavy pigs (str. 53-57)

Boris Lukić, Goran Kušec, Ivona Đurkin, Davor Kekez, Zlata Maltar, Žarko Radišić
Stručni rad


Animal welfare and product quality (str. 43-44)

Tomislav Mikuš, Irena Petak
Stručni rad


Modifed atmosphere packaging of meat (str. 48-48)

Stipe Plazonić, Branimir Mioković, Bela Njari
Stručni rad


Posjeta: 14.026 *