Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 28.12.2010.
  • Objavljen na Hrčku: 18.03.2011.

Sadržaj

Puni tekst

Textural characteristics of ready-to-eat breakfast cereals produced from different types of cereal and with varying water addition during extrusion process (str. 1-10)

M. Jukić, Žaneta Ugarčić-Hardi, Daliborka Koceva-Komlenić, Zrinka Gorički, Anđa Kuleš
Izvorni znanstveni članak


HMF formation and colour change of bitter orange and sweet orange jams during storage (str. 11-15)

Mirela Kopjar, Ivana Đurkan, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak


Selenium and Zinc content and radical scavenging capacity of edible mushrooms Armilaria mellea and Lycoperdon saccatum (str. 16-21)

Z. Zeković, Senka Vidović, I. Mujić
Izvorni znanstveni članak


Ultrasound assisted extraction of bioactive compounds (str. 22-33)

Helena Drmić, Anet Režek Jambrak
Pregledni rad


White-rot fungi in phenols, dyes and other xenobiotics treatment – a brief review (str. 34-47)

Marina Tišma, B. Zelić, Đurđa Vasić-Rački
Pregledni rad


'Ensuring Global Food Safety; Exploring Global Harmonization' (str. 48-48)

Vlasta Piližota
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 27.593 *