Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.07.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 27.07.2011.

Sadržaj

Puni tekst

Isoflavone content and antioxidant properties of soybean seeds (str. 16-20)

I. Mujić, Edina Šertović, Stela Jokić, Z. Sarić, Vildana Alibabić, Senka Vidović, Jelena Živković
Izvorni znanstveni članak


Concentration of nutritional important minerals in Croatian goat and cow milk and some dairy products made of these (str. 21-25)

V. Slačanac, J. Hardi, Mirela Lučan, Daliborka Koceva Komlenić, V. Krstanović, M. Jukić
Izvorni znanstveni članak


Effect of galactomannan hydrocolloids on gelatinization and retrogradation of tapioca and corn starch (str. 26-31)

D. Šubarić, J. Babić, Đurđica Ačkar, Vlasta Piližota, Mirela Kopjar, I. Ljubas, Sonja Ivanovska
Izvorni znanstveni članak


Microwave extraction of bioactive compounds (str. 32-47)

Monika Blekić, Anet Režek Jambrak, F. Chemat
Pregledni rad


Toxicological aspects of anabolics in food of animal origin (str. 48-56)

Jelka Pleadin, Nina Perši, B. Antolović, B. Šimić, Ivana Kmetić
Pregledni rad


Posjeta: 31.539 *