Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 281
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 247
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 213
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 312 Kb
str. 299-299
preuzimanja: 229
citiraj
APA 6th Edition
(2017). . MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (4.), 299-299. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/185167
MLA 8th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 4., 2017, str. 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 4. (2017): 299-299. https://hrcak.srce.hr/185167
Harvard
(2017). '', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(4.), str. 299-299. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/185167 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(4.):299-299. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167
IEEE
"", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 4., str. 299-299, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/185167. [Citirano: 25.12.2024.]
Sažetak
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Mikuš, T., O. Mikuš, Ž. Mesić, L. Kozačinski
L’opinione dei consumatori croati di carne nei confronti dei proditti e della produzione da allevamento di benessere di animali ............308
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Pleadin, J., V. Vasilj, T. Lešić, J. Frece, K. Markov, G. Krešić, A. Vulić, T. Bogdanović, M. Zadravec, N. Vahčić
Composizione chimica e presenza delle micotossine nei prodotti tradizionali a base di carne prodotti in ambito domestico nella Bosnia e Erzegovina .......................................................316
ARTICOLO SPECIALISTICO
Mikić, Z. , I. Žura Žaja, K. Matković, Ž. Pavičić, S. Žužul, M. Ostović
L’allevamento biologico ovino e caprino .....323
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Gradaščević N., M. Smajlović , M. Katica
Analogia nella trasmissione di 40K e 137Cs dal cibo alla carne dei ruminanti .........................345
RASSEGNA
Dobeic M.
L’ozono come disinfettante alternativo nell’industria alimentare ...............................353
Ključne riječi
Hrčak ID:
185167
URI
https://hrcak.srce.hr/185167
Datum izdavanja:
18.7.2017.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
njemački
španjolski
Posjeta: 2.570
*