Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski jpg 376 Kb

str. 479-479

preuzimanja: 256

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Merjem Mlaćo, Adis Mukača, Nirves Bulaja, Elvedin Borić, Sanin Tanković
Mikrobiološka ispravnost proizvoda od svježeg pilećeg mesa porijeklom s različitih farmi ................ 480

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Damir Alagić, Lidija Kozačinski, Tatjana Tušek, Željka Cvrtila , Đurica Kalember,
Jelka Pleadin, Marijana Vrbančić, Marija Meštrović, Dejan Marenčić, Vedran Nervo
Klaoničko iskorištenje i kvaliteta mesa kopuna hibridne linije Hubbard tovljenih
hranom obogaćenom glinom ............................................................................................................... 503

PREGLEDNI RAD
Neška Vukšić, Ivica Budor
Što sve utječe na okus mesa divljači ................................................................................................... 510

PREGLEDNI RAD
Đuro Senčić, Danijela Samac
Povezanost stresa svinja s kvalitetom njihova mesa .......................................................................... 517

KRATKI PREGLED
Martin Dobeic
Religijsko klanje u Europskoj Uniji ....................................................................................................... 536

Ključne riječi

Hrčak ID:

213887

URI

https://hrcak.srce.hr/213887

Datum izdavanja:

18.12.2018.

Podaci na drugim jezicima: španjolski njemački talijanski engleski

Posjeta: 1.662 *