hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Određivanje suhe tvari na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku

Ivica Vujičić ; Poljoprivredni fakultet, Trg Dositeja Obradovića 8, 21000 Novi Sad

Puni tekst: hrvatski, pdf (866 KB) str. 262-267 preuzimanja: 247* citiraj
APA 6th Edition
Vujičić, I. (1982). Određivanje suhe tvari na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku. Mljekarstvo, 32 (9), 262-267. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/116034
MLA 8th Edition
Vujičić, Ivica. "Određivanje suhe tvari na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku." Mljekarstvo, vol. 32, br. 9, 1982, str. 262-267. https://hrcak.srce.hr/116034. Citirano 23.07.2019.
Chicago 17th Edition
Vujičić, Ivica. "Određivanje suhe tvari na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku." Mljekarstvo 32, br. 9 (1982): 262-267. https://hrcak.srce.hr/116034
Harvard
Vujičić, I. (1982). 'Određivanje suhe tvari na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku', Mljekarstvo, 32(9), str. 262-267. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/116034 (Datum pristupa: 23.07.2019.)
Vancouver
Vujičić I. Određivanje suhe tvari na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1982 [pristupljeno 23.07.2019.];32(9):262-267. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116034
IEEE
I. Vujičić, "Određivanje suhe tvari na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku", Mljekarstvo, vol.32, br. 9, str. 262-267, 1982. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116034. [Citirano: 23.07.2019.]

Sažetak
U radu su prikazani rezultati ispitivanja višestruke korelacije između masti, proteina i suhe tvari mlijeka. Dana je formula, tablice i nomogram za određivanje suhe tvari mlijeka na osnovu sadržaja masti i proteina u mlijeku.

Ključne riječi
mlijeko; suha tvar; mast; protein

Hrčak ID: 116034

URI
https://hrcak.srce.hr/116034

[engleski]

Posjeta: 504 *