hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Proizvodnja cheddar sira

Simo Parijez ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (820 KB) str. 108-112 preuzimanja: 629* citiraj
APA 6th Edition
Parijez, S. (1956). Proizvodnja cheddar sira. Mljekarstvo, 6 (5), 108-112. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/126490
MLA 8th Edition
Parijez, Simo. "Proizvodnja cheddar sira." Mljekarstvo, vol. 6, br. 5, 1956, str. 108-112. https://hrcak.srce.hr/126490. Citirano 27.11.2021.
Chicago 17th Edition
Parijez, Simo. "Proizvodnja cheddar sira." Mljekarstvo 6, br. 5 (1956): 108-112. https://hrcak.srce.hr/126490
Harvard
Parijez, S. (1956). 'Proizvodnja cheddar sira', Mljekarstvo, 6(5), str. 108-112. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/126490 (Datum pristupa: 27.11.2021.)
Vancouver
Parijez S. Proizvodnja cheddar sira. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 27.11.2021.];6(5):108-112. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/126490
IEEE
S. Parijez, "Proizvodnja cheddar sira", Mljekarstvo, vol.6, br. 5, str. 108-112, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/126490. [Citirano: 27.11.2021.]
Puni tekst: srpski, pdf (313 KB) str. 108-112 preuzimanja: 243* citiraj
APA 6th Edition
Parijez, S. (1956). Производња cheddar сира. Mljekarstvo, 6 (5), 108-112. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/126490
MLA 8th Edition
Parijez, Simo. "Производња cheddar сира." Mljekarstvo, vol. 6, br. 5, 1956, str. 108-112. https://hrcak.srce.hr/126490. Citirano 27.11.2021.
Chicago 17th Edition
Parijez, Simo. "Производња cheddar сира." Mljekarstvo 6, br. 5 (1956): 108-112. https://hrcak.srce.hr/126490
Harvard
Parijez, S. (1956). 'Производња cheddar сира', Mljekarstvo, 6(5), str. 108-112. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/126490 (Datum pristupa: 27.11.2021.)
Vancouver
Parijez S. Производња cheddar сира. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 27.11.2021.];6(5):108-112. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/126490
IEEE
S. Parijez, "Производња cheddar сира", Mljekarstvo, vol.6, br. 5, str. 108-112, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/126490. [Citirano: 27.11.2021.]

Sažetak
Kao i ostale vrste tvrdih sireva, tako i cheddar sir treba da prođe fazu dozrijevanja, kako bi odgovarao za potrošnju, jer se zahtijevaju kvalitetna svojstva okusa i tijesta.

Ključne riječi
sir; cheddar; proizvodnja

Hrčak ID: 126490

URI
https://hrcak.srce.hr/126490

[srpski]

Posjeta: 1.173 *