hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.57 No.1

Datum izdavanja: Travanj 2007.

Objavljen na Hrčku: 25.04.2007.
Sadržaj Puni tekst
Inhibicijsko djelovanje bakterija mliječne kiseline izoliranih iz svježeg kravljeg sira (str.5-13) hrvatskipdf 236 KB
The inhibitory activity of Lactic acid bacteria isolated from fresh cow cheese (str.5-13) engleskipdf 236 KB
Nevijo Zdolec, Sanja Lazić, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Ivana Filipović
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja svježeg probiotičkog sira s dodatkom transglutaminaze (str.15-29) hrvatskipdf 568 KB
Production of fresh probiotic cheese with addition of transglutaminase (str.15-29) engleskipdf 568 KB
Vinka Radošević, Katarina Tonković, Ljerka Gregurek, Blaženka Kos, Jagoda Šušković
Izvorni znanstveni članak
 
Staphylococcus aureus u siru (str.31-48) hrvatskipdf 267 KB
Staphylococcus aureus in cheese (str.31-48) engleskipdf 267 KB
Dubravka Samaržija, Sonja Damjanović, Tomislav Pogačić
Pregledni rad
 
Značaj tradicijskih sireva s posebnim osvrtom na Lećevački sir (str.49-65) hrvatskipdf 241 KB
Lecevacki cheese (str.49-65) engleskipdf 241 KB
Siniša Matutinović, Ante Rako, Samir Kalit, Jasmina Havranek
Pregledni rad
 
Mliječnost nekih pasmina koza u Hrvatskoj (str.67-77) hrvatskipdf 320 KB
Milk yield of some goat breeds in Croatia (str.67-77) engleskipdf 320 KB
Boro Mioč, Vesna Pavić, Zdravko Barać, Zvonimir Prpić, Ivan Vnučec
Stručni rad
 
Posjeta: 19.569 *