hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 9 No. 1
Datum izdavanja: lipanj 2017.

Objavljen na Hrčku: 7. 6. 2017.
Sadržaj Puni tekst
Levels of selected metals in wines from different Herzegovinian viticultural localities (str.1-10) engleskipdf 559 KB
M. Blesić, Maja Drmać, Kristina Batinić, Nermina Spaho, Mirela Smajić Murtić, M. Zele
Izvorni znanstveni članak
 
Annual variations of Fusarium mycotoxins in unprocessed maize, wheat and barley from Bosnia and Herzegovina (str.11-18) engleskipdf 454 KB
Jelka Pleadin, Višnja Vasilj, Danijela Petrović, Jadranka Frece, Nada Vahčić, Suzana Jahić, Ksenija Markov
Izvorni znanstveni članak
 
Microbiological evaluation of watermelon juice treated with serendipity berry (Dioscoreophyllum cumminsii) extract (str.19-24) engleskipdf 636 KB
A. O. Dauda, Olufunmilola Abiodun, Taofiquat Maiyaki, R. M. O. Kayode
Izvorni znanstveni članak
 
Comparative study of physicochemical analysis of prosopis africana seeds fermented with different starter cultures (str.25-30) engleskipdf 539 KB
Mutiat Adebanke Balogun, G. P. Oyeyiola, Fausat Lola Kolawole
Izvorni znanstveni članak
 
The effect of processing parameters on the functional and pasting properties of breadfruit (Artocarpus Altilis) “elubo” flour (str.31-39) engleskipdf 1 MB
A. O. Tijani, H. A. Bakare, Joan Modupe Babajide, Adebukunola Mobolaji Omemu
Izvorni znanstveni članak
 
Analysis of diffusivity of the oscillating reaction components in a microreactor system (str.40-45) engleskipdf 672 KB
Martina Šafranko, Ana Jurinjak Tušek, Mirjana Čurlin
Izvorni znanstveni članak
 
Physico-chemical, microbial and sensory properties of kunu zaki beverage sweetened with black velvet tamarind (Dialium guineense) (str.46-56) engleskipdf 626 KB
O. A. Abiodun, A. O. Dauda, T. T. Adebisi, C. D. Alonge
Izvorni znanstveni članak
 
Inhibitory effect of coumarin derivatives on apple (cv. Idared) polyphenol oxidase (str.57-65) engleskipdf 616 KB
I. Strelec, P. Burić, Irena Janković, T. Kovač, Maja Molnar
Izvorni znanstveni članak
 
Application of response surface methodology (RSM) to osmotic dehydration and drying of green bell peppers (str.66-73) engleskipdf 752 KB
M. M. Odewole, M. O. Sunmonu, Olabamibo Adeyinka-Ajiboye, Rachael Oluwafunmilayo Adako, S. K. Oyeniyi
Izvorni znanstveni članak
 
Determinants of adoption of vitamin A bio-fortified cassava variety among farmers in Oyo State, Nigeria (str.74-79) engleskipdf 457 KB
Opeyemi Eyitayo Ayinde, M. O. Adewumi, O. O. Ajewole, O. O. Ologunde
Izvorni znanstveni članak
 
10. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA (str.80-80) hrvatskipdf 653 KB
10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH (str.81-81) engleskipdf 654 KB
Vijest  
9th International Congress “Flour-Bread ’17” and the 11th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’17.” (str.82-82) engleskipdf 287 KB
Vijest  
Posjeta: 6.527 *