hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. VI No. 4, 2004.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. VI No. 4
Datum izdavanja: srpanj 2004.

Objavljen na Hrčku: 25. 7. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.3-3) hrvatskipdf 198 KB
Kazalo  
Uspostava sustava kontrole goveđih trupova i polovica na liniji klanja (str.4-4) hrvatskipdf 157 KB
Mirza Hadžiosmanović
Vijest
 
Transglutaminaze - nove mogućnosti (str.5-8) hrvatskipdf 413 KB
Miroslav Kolovrat
Kratko priopćenje
 
Limenke kroz stoljeća (str.12-15) hrvatskipdf 245 KB
Marijan Katalenić
Kratko priopćenje
 
Filijalist se u Poljskoj dokazao kvalitetom (str.16-17) hrvatskipdf 284 KB
Ostalo  
Peradarstvo - proizvodnja jaja ili mesa (str.18-19) hrvatskipdf 487 KB
Ostalo  
Obrtništvo sa budućnošću (str.20-21) hrvatskipdf 170 KB
Ostalo  
Nova Vizija vaš partner za informatička riješenja mesne industrije (str.23-25) hrvatskipdf 321 KB
Srečko Natek
Kratko priopćenje
 
Uzgoj pernate divljači - prepelica (str.26-27) hrvatskipdf 238 KB
Zlatko Janječić
Kratko priopćenje
 
Mr.sc. Mirjana Lešković, direktor JZMV; 80. jesenski međunarodni Zagrebački Velesajam (str.30-32) hrvatskipdf 767 KB
Tin Prpić
Ostalo
 
Znanstveno stručni prilozi (str.35-36) hrvatskipdf 155 KB
Kazalo  
Dinamika rasta nedoraslih jastoga (Palinurus elephas) u kontroliranim uvjetima (str.36-39) hrvatskipdf 294 KB
Growth rate and molt cycle of adriatic spiny lobster (P. elephas) maintained in controlled conditions (str.36-39)  
Alen Slavica, Zdravko Janicki, Dean Konjević, Krešimir Severin
Izvorni znanstveni članak
 
Higijena i tehnologija prerade školjaka (str.40-45) hrvatskipdf 302 KB
Hygiene and technology in the shells processing (str.40-45)  
Mario Mašić
Stručni rad
 
Emulgatorske soli (str.45-51) hrvatskipdf 333 KB
Emulgatory salts (str.45-51)  
Marijan Katalenić
Stručni rad
 
Zbrinjavanje životinjskih leševa i konfiskata (str.52-57) hrvatskipdf 349 KB
Disposal of animal corpses and confiscates (str.52-57)  
Marija Vučemilo
Stručni rad
 
Šljuka bena (Scolopax rusticola L.), od biologije do kuhinje (str.58-60) hrvatskipdf 256 KB
Woodcock (Scolopax rusticola L.), from biology to kitchen (str.58-60)  
Dean Konjević, Emil Srebočan
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.61-62) hrvatskipdf 203 KB
Marin Torti, Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 40.667 *