Sadržaj |
Puni tekst |
Utjecaj predstimulacije na muzne karakteristike pri strojnoj mužnji koza
(str.83-87)
|
hrvatskipdf 383 KB
|
The effect of prestimulation on milking characteristics during machine milking of goat
(str.83-87)
|
engleskipdf 213 KB
|
Zoran Bašić, Alen Džidić, Antun Kostelić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Mlijeko i mliječni proizvodi i regulacija tjelesne mase
(str.88-95)
|
|
Dairy foods and body weight management
(str.88-95)
|
engleskipdf 5 MB
|
Milna Tudor, Jasmina Havranek, Mauro Serafini
Pregledni rad
|
|
Inhibicijski učinak kozjega i kravljega mlijeka s dodatkom meda, fermentiranog s Bifidobacterium lactis Bb-12 na rast bakterije Listeria monocytogenes
(str.96-106)
|
|
Inhibitory effect of honey-sweetened goat and cow milk fermented with Bifidobacterium lactis Bb-12 on the growth of Listeria monocytogenes
(str.96-106)
|
engleskipdf 11 MB
|
Mirela Lučan, Vedran Slačanac, Jovica Hardi, Krešimir Mastanjević, Jurislav Babić, Vinko Krstanović, Marko Jukić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Odlike laktacije, kemijskog sastava i higijenske kvalitete mlijeka primorsko-dinarskih magarica
(str.107-113)
|
hrvatskipdf 319 KB
|
Characteristics of the lactation, chemical composition milk hygiene quality of the Littoral-Dinaric ass
(str.107-113)
|
engleskipdf 270 KB
|
Ante Ivanković, Jelena Ramljak, Ivana Štulina, Neven Antunac, Ivan Bašić, Nikolina Kelava, Miljenko Konjačić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Životna proizvodnja ovaca bovške i oplemenjene bovške pasmine
(str.114-124)
|
hrvatskipdf 7 MB
|
The lifetime production of Bovec and Improved Bovec sheep breeds
(str.114-124)
|
|
Gregor Gorjanc, Vesna Gantner, Dragomir Kompan
Izvorni znanstveni članak
|
|
Djelovanje politike EU-a na mljekarstvo u Republici Hrvatskoj
(str.125-132)
|
hrvatskipdf 4 MB
|
The effect of Common Agricultural Policy on Dairy production in Croatia
(str.125-132)
|
|
Branka Šakić Bobić, Zoran Grgić, Mario Njavro
Pregledni rad
|
|
Utjecaj dodatka aditiva na ad libitum konzumaciju, in vivo probavljivost i balans dušika silirane crvene djeteline
(str.133-140)
|
hrvatskipdf 588 KB
|
Effect of aditive supplementation to ensiled red clover on voluntary intake, digestibility and N balance
(str.133-140)
|
|
Marina Vranić, Mladen Knežević, Krešimir Bošnjak, Goran Perčulija, Josip Leto, Hrvoje Kutnjak, Ivana Matić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Organizacija ispitivanja osposobljenosti za mljekarske laboratorije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji u cilju boljeg osiguranja kvalitete
(str.141-147)
|
|
Organization of Proficiency Testing for Dairy Laboratories in Croatia, Bosnia and Herzegovina and Macedonia in Order to Improve Quality Assurance
(str.141-147)
|
engleskipdf 8 MB
|
Nataša Mikulec, Neven Antunac, Šimun Zamberlin, Jadranka Škevin Sović, Iva Horvat, Dubravka Samaržija
Stručni rad
|
|
Bjelovarski domaći svježi meki sir
(str.148-154)
|
hrvatskipdf 393 KB
|
Domestic fresh soft cheese from Bjelovar
(str.148-154)
|
|
Slavko Kirin
Stručni rad
|
|
Primjena HACCP sustava u proizvodnji UHT steriliziranog mlijeka
(str.155-175)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
Implementation of HACCP system in production of UHT milk
(str.155-175)
|
|
Irena Jeličić, Rajka Božanić, Nevenka Krčmar
Stručni rad
|
|