hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XI No. 4, 2009.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XI No. 4
Datum izdavanja: kolovoza 2009.

Objavljen na Hrčku: 18. 5. 2010.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hla"enja na kvalitetu mesa (str.222-231) hrvatskipdf 372 KB
Helga Medić, Sanja Vidaček, Krunoslav Sedlar, Viktor Šatović, Tomislav Petrak
Izvorni znanstveni članak
 
The e!ects of a non-intervention HACCP implementation on process hygiene indicators on bovine and porcine carcasses (str.232-239) engleskipdf 316 KB
I. Nastasijevic, R. Mitrovic, K. Popovic, M. Tubic, S. Buncic
Izvorni znanstveni članak
 
Feeding regiments a!ecting meat quality characteristics (str.240-249) engleskipdf 263 KB
G. Kandeepan
Pregledni rad
 
Innovative technologies for the quality improvement of bu!alo meat (str.250-257) engleskipdf 270 KB
S. Biswas, G. Kandeepan, A. De, D. Bhattacharya
Pregledni rad
 
Institutional framework for quality and safety assurance of aquaculture products in Bosni And Herzegovina (str.258-263) engleskipdf 570 KB
M. Smajlovic, D. Alagic, T. von Müffling, S. Tankovic, F. Caklovica, K. Caklovica
Stručni rad
 
Posjeta: 6.281 *