hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.22 No.11

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.22 No.11
Datum izdavanja: Studeni 1972.

Objavljen na Hrčku: 08.04.2011.
Sadržaj Puni tekst
Neki teorijski i praktični aspekti proteolize u hlađenom sirovom mlijeku (str.242-248) hrvatskipdf 853 KB
Ivica Vujičić
Izvorni znanstveni članak
 
Održivost sirutke (str.249-253) hrvatskipdf 407 KB
Davor Baković
Izvorni znanstveni članak
 
Surutka - nusproizvod mekih sireva, njena prerada i iskorištavanje (str.254-260) hrvatskipdf 529 KB
Eva Gal
Pregledni rad
 
Krvave mrlje u jogurtu (str.260-261) hrvatskipdf 250 KB
Marina Komar
Stručni rad
 
Vijesti iz mljekarstva (str.261-262) hrvatskipdf 280 KB
Stručni rad  
Posjeta: 2.422 *