hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XII No. 5, 2010.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. XII No. 5
Datum izdavanja: rujna 2010.

Objavljen na Hrčku: 11. 4. 2011.
Sadržaj Puni tekst
Physico-chemical, colour and textural properties of Croatian traditional dry sausage (Slavonian Kulen) (str.270-275) engleskipdf 806 KB
Fizikalno-kemijska svojstva, boja i tekstura slavonskog kulena – tradicionalne hrvatske trajne kobasice (str.275-275) hrvatskipdf 806 KB
Dragan Kovačević, Krešimir Mastanjević, Drago Šubarić, Igor Jerković, Zvonimir Marijanović
Izvorni znanstveni članak
 
Hlapljive tvari istarskog pršuta u različitim periodima zrenja (str.276-282) hrvatskipdf 118 KB
Volatile compounds of Istrian dry-cured ham in different ripening periods (str.281-281) engleskipdf 118 KB
Marina Krvavica, Irena Cvitković, Jelena Đugum, Ivona Babic, Miljenko Konjačić
Izvorni znanstveni članak
 
The importance of coordinated monitoring in the control of outbreaks and expansion of wildlife diseases in Bosnia and Herzegovina (str.283-285) engleskipdf 78 KB
Značaj koordiniranog monitoringa u kontroli pojave i širenja bolesti divljači u Bosni i Hercegovini (str.285-285) hrvatskipdf 78 KB
Sinanović Nasir, Zuko Almedina, Nada Rajković
Izlaganje sa skupa
 
Mikrobiološka kakvoća i ocjena svježine konzumnih jaja (str.286-293) hrvatskipdf 526 KB
Microbiological quality and freshness grade of table eggs (str.293-293) engleskipdf 526 KB
Ivona Trpčić, Bela Njari, Nevijo Zdolec, Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski
Pregledni rad
 
Rizici infekcije s V. parahaemolyticus u hrani morskog podrijetla (str.294-298) hrvatskipdf 10 MB
Infection risks by V. parahaemolyticus in seafood (str.298-298) engleskipdf 10 MB
Tomislav Mikuš, Bela Njari, Lidija Kozačinski, Sunčica Uhitil, Andrea Benussi Skukan
Stručni rad
 
Posjeta: 9.923 *