hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.50 No.1

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.50 No.1
Datum izdavanja: Ožujak 2000.

Objavljen na Hrčku: 28.11.2012.
Sadržaj Puni tekst
Laktuloza u mlijeku (str.3-14) hrvatskipdf 1 MB
Lactulose in milk (str.3-14)  
Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Ksenija Marković
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na viskoznost i mikrobiološku kakvoću jogurta tijekom čuvanja (str.15-24) hrvatskipdf 1 MB
The influence of whey protein concentrate addition on the viscosity and microbiological quality of yoghurt during storage (str.15-24)  
Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj gustoće sjetve na kakvoću i prinose ozime smjese graška i raži (str.25-51) hrvatskipdf 4 MB
Effect of sowing density on the quality and yield of a mixture of winter pea and rye (str.25-51)  
Zvonimir Štafa, Ivan Danjek, Dubravko Maćešić, Darko Uher, Darko Grbeša
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja, sastav i osobine kozjeg mlijeka (str.53-66) hrvatskipdf 15 MB
Production, composition and properties of goat's milk (str.53-66)  
Neven Antunac, Dubravka Samaržija
Pregledni rad
 
Mlijeko i mliječni proizvodi kao hrana sa zdravstvenim zaštitnim učinkom (str.67-70)  
Milk and dairy products among health protecting food products (str.67-70) engleskipdf 621 KB
Nataša Jan
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.71-80) hrvatskipdf 1 MB
Vijest  
Održan 34. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem (str.341-341) hrvatskipdf 938 KB
Ljubica Tratnik
Vijest
 
Povodom 50. obljetnice časopisa Mljekarstvo (str.341-344) hrvatskipdf 459 KB
Vera Volarić
Vijest
 
Posjeta: 4.941 *