hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.49 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.49 No.3
Datum izdavanja: Rujan 1999.

Objavljen na Hrčku: 10.12.2012.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj dodatka hidrokoloida na reološka svojstva ultrafiltrirane kisele i slatke sirutke (str.139-152) hrvatskipdf 2 MB
Influence of hydrocolloid addition on the rheological properties of sour and sweet ultrafiltered whey (str.139-152)  
Zoran Herceg, Vesna Hegedušić, Suzana Rimac, Borislav Šimundić
Izvorni znanstveni članak
 
Udjel mlijeka i mliječnih proizvoda u strukturi društveno organiziranog obroka u učeničkim domovima na području grada Zagreba (str.153-161) hrvatskipdf 1 MB
Proportion of milk and milk products in boarding school meals in Zagreb area (str.153-161)  
Jasenka Gajdoš, Želimir Kurtanjek
Izvorni znanstveni članak
 
Fiziologija laktacije i mehanička mužnja (str.163-174)  
Physiology of lactation and machine milking (str.163-174) engleskipdf 2 MB
Alen Džidić
Kratko priopćenje
 
Zastupljenost mlijeka i mliječnih proizvoda u prehrani socijalno ugroženih starijih osoba (str.175-186) hrvatskipdf 2 MB
Milk and dairy products in socially imperiled seniors' all day meals (str.175-186)  
Irena Colić Barić, Nada Jurković, Ines Panjkota Krbavčić
Kratko priopćenje
 
Proizvodni i marketinški aspekti kvalitete mliječnih proizvoda (str.187-190) hrvatskipdf 565 KB
Processing and marketing aspects of milk product quality (str.187-190)  
Marin Cindrić
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.191-201) hrvatskipdf 2 MB
Stručni rad  
Hrvatska postala punopravnom članicom Međunarodne mljekarske federacije (str.202-202) hrvatskipdf 1 MB
Jasmina Lukač Havranek
Vijest
 
In memoriam prof.dr.sc. Silviji Miletić (str.207-208) hrvatskipdf 2 MB
In memoriam, Nekrolog  
Posjeta: 4.277 *