hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 25 No. 9
Datum izdavanja: rujna 1975.

Objavljen na Hrčku: 8. 2. 2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj inkubacionih temperatura na organoleptička svojstva autohtonih jogurtnih kultura (str.196-198) hrvatskipdf 384 KB
Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić
Stručni rad
 
Postrojenje i tehnološki postupak za proizvodnju krutog jogurta dvostepenom fermentacijom (str.199-204) hrvatskipdf 673 KB
S. Stanišić, A. Petričić
Stručni rad
 
Utjecaj hlađenja mlijeka pri mašinskoj mužnji krava na higijensku ispravnost mlijeka nekih naših farmi (str.204-211) hrvatskipdf 912 KB
Antun Vukelić, Višeslava Miljković, Lazar Stojanović
Izvorni znanstveni članak
 
Mikrobiološki pokazatelji održivosti bijelog sira za brzu potrošnju (str.211-214) hrvatskipdf 557 KB
Stojanka Mitić, Marija Vujković, J. Seči
Izvorni znanstveni članak
 
Dijetetski proizvodi na našem tržištu (str.214-217) hrvatskipdf 391 KB
Đenana Zirić-Suzanić
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature hrvatskipdf 527 KB
Vijest  
Posjeta: 3.691 *