hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 39 No. 7
Datum izdavanja: srpnja 1989.

Objavljen na Hrčku: 2. 5. 2013.
Sadržaj Puni tekst
Nutritivna vrijednost polugotovih proizvoda na bazi sira (str.171-178) hrvatskipdf 913 KB
Nutritive value of half-finished cheese products (str.171-178)  
Nada Jurković, Irena Colić
Izvorni znanstveni članak
 
Escherichia coli kao indikator higijenskih uvjeta u proizvodnji mlijeka (str.179-186) hrvatskipdf 1 MB
Escherichia coli as an indicator of hygienic conditions in milk production (str.179-186)  
Ivanka Otenhajmer
Izvorni znanstveni članak
 
Vijesti iz mljekarstva (str.187-191) hrvatskipdf 683 KB
Vijest  
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 548 KB
Vijest  
Posjeta: 2.034 *