hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 5 No. 1
Datum izdavanja: srpanj 2013.

Objavljen na Hrčku: 23. 7. 2013.
Sadržaj Puni tekst
Effects of ascorbic acid, salt, lemon juice, and honey on drying kinetics and sensory characteristic of dried mango (str.1-10) engleskipdf 234 KB
E. E. Abano, L. K. Sam-Amoah, J. Owusu, F. N. Engmann
Izvorni znanstveni članak
 
Rheological and qualitative characteristics of pea flour incorporated cracker biscuits (str.11-17) engleskipdf 118 KB
Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, M. Magala
Izvorni znanstveni članak
 
Analysis of diet optimization models for enabling conditions for hypertrophic muscle enlargement in athletes (str.18-28) engleskipdf 175 KB
D. Magdić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, L. Matijević, D. Frketić
Izvorni znanstveni članak
 
The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits (str.29-33) engleskipdf 80 KB
R. Vidrih, J. Hribar, Ž. Prgomet, N. Poklar Ulrih
Stručni rad
 
7th International Congress FLOUR-BREAD `13 (str.34-34) engleskipdf 186 KB
Vijest  
Posjeta: 11.808 *